ARTVİN / MERKEZ - Şehit Erol İnce İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF 2023 LGS

Şbt

Okul müdürü Hüseyin ŞİMŞEK başkanlığında Okul Rehber Öğretmeni Osman Kıvanç ERDEN ve 8. sınıf  rehber öğretmenleri ve altı dersin branş öğretmenleri ve  velilerle yapılan toplantıda gerçekleştirilen sınavların analizleriyle  ilgili bilgilendirme yapıldı.

Şbt

OkulRehber Öğretmeni Osman Kıvanç ERDEN tarafından 8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu seminer  verildi.  Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ile ilgili broşür dağıtılarak öğrenci ve velilerimizin bilgilenmesini sağladık.

Ara

8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı (gezi, sosyal etkinlik...vb. ) çalışmalar yapıldı.

Ara

Soru çözmede karşılaşılan güçlükler, çözerken yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili (Etkili soru çözme etkinliği, vb.) bilgilendirme yapıldı.

Ara

Öğrencimiz LGS Merkez İlçe 1. si Melih BALCI öğrencilerimizle bir araya gelip tecrübe paylaşımında bulundu

Ara

Rehberlik servisi tarafından hazırlanan zaman yönetimi broşürü  öğrencilerle paylaşıldı, okul panolarına asıldı .

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimiz yazar İrfan ERTAV ile Yazar Okur buluşmasında söyleşi gerçekleştirdiler.